KÁVOVLOG #19: Desať najčastejších otázok o káve a pražiarni

Keďže sa nás mnohí pýtate na kávu, jej praženie, prípravu, ale aj na fungovanie našej pražiarne, rozhodli sme sa, že tie najčastejšie otázky vám zodpovieme.

Na týchto 10 vecí sa nás pýtate najčastejšie

V novom diele Kávovlogu vám náš barista Majo napríklad porozpráva odkiaľ nakupujeme zelenú kávu, ako často ju pražíme a ako dlho trvá jeden cyklus praženia. Vysvetlí vám tiež, aký je rozdiel medzi Arabicou a Robustou, odkiaľ sa berú tzv. chuťové tóny v káve, či ktorá z káv Ebenica je najsilnejšia. Prezradí vám tiež, či sa oplatí kupovať kvalitnú kávu aj bez dobrého stroja, aký kávovar si kúpiť do domácnosti, či kedy ešte možno kávu považovať za čerstvú.

Zaujíma vás niečo konkrétne? Spýtajte sa nás!

Ako pražiareň výberovej kávy sa okrem výroby kvalitnej kávy sústreďujeme aj na zdieľanie zaujímavých informácií ako aj na zodpovedanie tých najčastejších otázok, čím sa snažíme budovať povedomie nielen o našej značke, ale predovšetkým o kvalitnej káve a jej účinkoch na ľudské zdravie.

Preto, ak máte akékoľvek otázky, pokojne nám napíšte e-mail na ebenica@ebenica.com alebo správu na našich sociálnych sieťach Facebook, Instagram, YouTube či LinkedIn – radi vám ich všetky zodpovieme.