Platba & Doručenie
Možnosti doručenia
- Kuriér GLS na adresu
- Packeta – výdajné miesta a Z-Boxy
- Osobný odber v Modre
Možnosti platby
- Online platba kartou
- Google Pay
- Apple Pay
- Dobierka
- Okamžitá platba cez internetbanking
Platba & Doručenie
Možnosti doručenia
Možnosti platby
Coffee Clean je špeciálny čistiaci prášok určený na pravidelné čistenie kávovaru od kávových olejov a usadenín. Vďaka svojmu zloženiu je biologicky rozložiteľný a šetrný k životnému prostrediu, pričom účinne odstraňuje nečistoty z hlavy kávovaru, páky a filtrov.
Použitie Coffee Clean je rýchle a efektívne. Pri čistení hlavy kávovaru sa voda pretláča cez slepé sitko spolu s čistiacim prostriedkom, čím sa odstránia všetky usadeniny. Páky a filtre je možné čistiť jednoducho namáčaním do pripraveného roztoku. Pravidelným používaním predĺžite životnosť kávovaru a zaručíte vždy čistú chuť pripravenej kávy.
Kávové oleje a usadeniny negatívne ovplyvňujú chuť kávy a pri dlhodobom zanedbaní môžu poškodiť kávovar. Coffee Clean je navrhnutý tak, aby bol maximálne účinný a zároveň bezpečný. Je vhodný pre profesionálne gastroprevádzky aj domácich baristov, ktorí chcú udržať svoj kávovar v dokonalej kondícii.
Obsah balenia | 900 gr |
---|
Pre prípravu espressa by sme vám radi odporučili kávy s výrazným chuťovým dojmom a nápadnou arómou. Ak preferujete tradičné, talianske horkejšie espresso, vyskúšajte naše Duetto, Gurmano alebo Intensivo. Ak uprednostňujete modernejšie sladšie espresso, odporúčame vám kávu Brasil Santos, Cuba Serrano alebo Colombia Medellin. Ovocnejšie espresso si pripravíte z našej kávy Guatemala Acatenango, El Salvador La Yoya, Kenya, alebo Ethiopia.
Samozrejme. Naši kolegovia s vami prejdú vaše potreby a odporučia vhodný kávovar. Ten si môžete buď zakúpiť za zvýhodnenú cenu alebo prenajať. V rámci prenájmu získate úvodné školenie zamestnancov, pravidelnú údržbu kávovaru a tiež poskytnutie náhradného kávovaru v prípade poruchy.
Pre pákový kávovar na prípravu espresso kávy sa odporúča jemné mletie: na pohľad pripomína polohrubú múku, v ktorej sa môžu robiť občasne aj hrudky. Ideálna hrúbka mletia však môže závisieť aj od konkrétneho kávovaru a samozrejme aj vašich osobných preferencií. Všeobecne platí, že hrúbka mletia by mala byť nastavená tak, aby extrakcia trvala približne 25 až 30 sekúnd, počas ktorých pripravíte espresso kávu v objeme 30-40 ml. Ak je mletie príliš hrubé, extrakcia bude príliš rýchla, čo môže viesť k slabšej chuti espressa. Naopak, príliš jemné mletie môže spôsobiť príliš veľký tlak a prekyslenie kávy. Téme mletia kávy a najčastejších chýb pri mletí sme venovali aj samostatný článok a Kávovlog.
V Ebenice sme vyvinuli špeciálnu bezkofeínovú kávu pre tehotné a dojčiace mamičky s názvom Mammie. Jej chuť je tak autentická, že nerozoznáte rozdiel. Naviac obsahuje dôležité vitamíny a minerály. Ďalšími voľbami v našej ponuke sú bezkofeínová káva Zero a káva Siesta s nízkym obsahom kofeínu.