Platba & Doručenie
Možnosti doručenia
- Kuriér GLS na adresu
- Packeta – výdajné miesta a Z-Boxy
- Osobný odber v Modre
Možnosti platby
- Online platba kartou
- Google Pay
- Apple Pay
- Dobierka
- Okamžitá platba cez internetbanking
Platba & Doručenie
Možnosti doručenia
Možnosti platby
Šálka na espresso s objemom 70 ml je vyrobená z hrubostenného živicového porcelánu, ktorý zaručuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Vďaka zaoblenému dnu lepšie uchováva cremu a udržiava ideálnu teplotu kávy podstatne dlhšie ako bežné šálky. Elegantný dizajn dopĺňa praktická šálka na kávu s podšálkou, ktorá je vhodná aj do umývačky riadu.
Stavili sme na kvalitu, aby ste si mohli dopriať chvíľku luxusu pri vašej rannej káve. Táto biela espresso šálka značky Ancap je vyrobená z prvotriedneho talianskeho živicového porcelánu, ktorý vyniká vysokou odolnosťou a udržiava ideálnu teplotu vášho espressa. Vďaka odolnému porcelánu ostáva nápoj dlhšie horúci a crema stabilná. To je kľúčové pre vychutnanie espressa s plnou chuťou a vôňou.
Či už pripravujete kávu doma alebo hľadáte kvalitné šálky pre vašu kaviareň, táto šálka na espresso je výbornou voľbou. Vďaka vysokej odolnosti porcelánu vydrží aj časté používanie a opakované umývanie v umývačke riadu bez straty kvality alebo lesku. Je navrhnutá tak, aby vyhovovala nielen domácemu používaniu, ale aj profesionálnym kaviarňam. Šálka na kávu s podšálkou pôsobí elegantne, uľahčuje servírovanie a vďaka univerzálnemu dizajnu zapadne do každého interiéru.
Materiál | hrubostenný glazovaný porcelán |
---|---|
Objem | 70 ml |
Obsah | šálka na espresso + podšálka |
Našu kávu doručujeme kuriérskou spoločnosťou, pričom väčšina objednávok je doručená do 2 pracovných dní od objednania. Cena prepravy je 2,90 Eur vrátane DPH. Pri objednávke nad 100 Eur bez DPH dopravu neplatíte.
Pre dosiahnutie krásnej cremy je dôležité je zvoliť kvalitne spracovanú a najmä čerstvo praženú kávu, pretože má maximálny obsah esenciálnych olejov a bielkovín, ktoré prispievajú k tvorbe cremy (peny) na espresse. Dôležitá je aj správna hrúbka mletia kávy, pretože tá ovplyvní proces extrakcie. Výslednú cremu môže ovplyvniť aj množstvo kávy, ktoré používate na prípravu espressa a čas extrakcie. Pre espresso je optimálny čas extrakcie približne 25 až 30 sekúnd. Kratší alebo dlhší čas môže ovplyvniť chuť kávy a cremu. Skúšajte rôzne druhy káv, pretože rozdielne odrody môžu vytvárať odlišnú cremu – napr. Robusta vytvára na povrchu espressa hustejšiu cremu ako Arabica.
Pri príprave espressa je vhodné jemné mletie kávy, ktoré umožňuje dosiahnuť potrebný tlak a zvýrazniť špecifický chuťový profil kávového nápoja. Jemné mletie zabezpečuje, že voda preniká cez pomleté kávovníkové zrnká rovnomerne rýchlo, čo prispieva k výslednej kvalite a silnej chuti espressa.
Výber vhodnej kávy závisí čisto od vašich chuťových preferencií. Vo všeobecnosti však možno povedať, že k daným prípravám sa hodia tieto kávy: