Platba & Doručenie
Možnosti doručenia
- Kuriér GLS na adresu
- Packeta – výdajné miesta a Z-Boxy
- Osobný odber v Modre
Možnosti platby
- Online platba kartou
- Google Pay
- Apple Pay
- Dobierka
- Okamžitá platba cez internetbanking
Platba & Doručenie
Možnosti doručenia
Možnosti platby
Trstinový cukor do kávy je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú prírodné a menej spracované sladidlo. Vďaka svojej jemnej karamelovej chuti skvele doplní espresso, cappuccino či latte a dodá nápoju jedinečný charakter. Tento hnedý cukor je hygienicky balený, čo ho robí praktickým riešením nielen do domácností, ale aj do kaviarní, hotelov a reštaurácií.
Trstinový cukor je prírodným sladidlom, ktoré sa menej spracováva než klasický biely cukor do kávy. Vďaka tomu si zachováva niektoré minerály a jeho chuť je jemnejšia, no zároveň výraznejšia. V káve vytvára vyváženú sladkosť s jemným nádychom karamelu, ktorý ocení každý milovník kvalitnej kávy.
Jedno balenie obsahuje až 1000 hygienicky balených porcií trstinového cukru, čo zabezpečuje pohodlné a čisté používanie. Vďaka praktickému baleniu je tento trstinový cukor do kávy ideálny pre kaviarne, bary, hotely aj firemné kancelárie.
Typ | hnedý trstinový cukor |
---|---|
Obsah balenia | 1000 ks po cca 4 g |
Celková hmotnosť | 3,95 kg |
Pôvod | Karibik / Taliansko |
Pre pákový kávovar na prípravu espresso kávy sa odporúča jemné mletie: na pohľad pripomína polohrubú múku, v ktorej sa môžu robiť občasne aj hrudky. Ideálna hrúbka mletia však môže závisieť aj od konkrétneho kávovaru a samozrejme aj vašich osobných preferencií. Všeobecne platí, že hrúbka mletia by mala byť nastavená tak, aby extrakcia trvala približne 25 až 30 sekúnd, počas ktorých pripravíte espresso kávu v objeme 30-40 ml. Ak je mletie príliš hrubé, extrakcia bude príliš rýchla, čo môže viesť k slabšej chuti espressa. Naopak, príliš jemné mletie môže spôsobiť príliš veľký tlak a prekyslenie kávy. Téme mletia kávy a najčastejších chýb pri mletí sme venovali aj samostatný článok a Kávovlog.
Pri príprave espressa je vhodné jemné mletie kávy, ktoré umožňuje dosiahnuť potrebný tlak a zvýrazniť špecifický chuťový profil kávového nápoja. Jemné mletie zabezpečuje, že voda preniká cez pomleté kávovníkové zrnká rovnomerne rýchlo, čo prispieva k výslednej kvalite a silnej chuti espressa.
Našu kávu doručujeme kuriérskou spoločnosťou, pričom väčšina objednávok je doručená do 2 pracovných dní od objednania. Cena prepravy je 2,90 Eur vrátane DPH. Pri objednávke nad 100 Eur bez DPH dopravu neplatíte.
Hlavnou výhodou je, že káva si v nemletej, zrnkovej podobe dlhšie zachováva svoju čerstvosť – teda optimálnu arómu a chuť. Po zomletí začínajú zo zŕn rýchlejšie vyprchávať aromatické zlúčeniny a káva stráca svoje kvality. Preto odporúčame kupovať zrnkovú kávu a pomlieť si ju až tesne pred samotnou prípravou – poskytne vám bohatšiu chuť ako káva, ktorá bola namletá pred niekoľkými dňami, týždňami či mesiacmi.
V našich špeciálnych obaloch s jednosmerným ventilom a zip-lock systémom vám zrnková káva vydrží vo výbornej kvalite i niekoľko mesiacov od praženia.
Ďalšou výhodou je, že máte možnosť sami si zvoliť hrúbku mletia a upraviť ju podľa zvolenej prípravy kávy. Z jedného balíčka kávy si tak viete pripraviť kávu rôznymi spôsobmi, v závislosti na hrúbke mletia.