Platba & Doručenie
Možnosti doručenia
- Kuriér GLS na adresu
- Packeta – výdajné miesta a Z-Boxy
- Osobný odber v Modre
Možnosti platby
- Online platba kartou
- Google Pay
- Apple Pay
- Dobierka
- Okamžitá platba cez internetbanking
Platba & Doručenie
Možnosti doručenia
Možnosti platby
Cukor do kávy je klasickým spôsobom, ako dosladiť šálku espressa, cappuccina či latte. Kryštálový cukor do kávy v našej ponuke je hygienicky balený a vhodný na každodenné sladenie doma aj v profesionálnych kaviarňach a reštauráciách.
Biely cukor do kávy je najčastejšie používaným sladidlom, ktoré zvýrazní chuť kávy a dodá jej vyváženú sladkosť. Vďaka jemnej kryštálovej štruktúre sa rýchlo rozpúšťa, čo zabezpečuje rovnomernú chuť v každom dúšku.
Hygienické balenie a čistá kvalita robia z tohto produktu ideálnu voľbu pre domácnosti, kancelárie, reštaurácie či hotely. V profesionálnom prostredí pôsobí vďaka elegantnému obalu reprezentatívne a prakticky.
| Obsah balenia | 1000 ks po 4,8 g |
|---|---|
| Hmotnosť balenia | cca 4,8 kg |
| Pôvod | Slovensko |

Pri výbere kávy je možné zvažovať viacero aspektov:
Na začiatok však stačí, ak si zodpoviete aspoň dve základné otázky: Akú chuť v káve preferujte? a Ako si kávu najčastejšie pripravujete?
S výberom kávy v našom e-shope vám pomôže filter (viď menu vľavo, príp. na mobiloch hore), v ktorom si viete zvoliť aký druh kávy hľadáte, aké mletie (zrnková alebo mletá), akú má mať káva chuť či na akú prípravu ju chcete, a následne sa vám zobrazia všetky kávy, spĺňajúce vami zvolené podmienky.
Ak by ste si aj napriek tomu nevedeli s výberom kávy rady, sme vám k dispozícii na e-maile ebenica@ebenica.com, príp. sociálnych sieťach Facebook, Instagram, YouTube či LinkedIn, kde vám radi poradíme.
Podľa toho, či ste fanúšikom klasického alebo moderného cappuccina, vám vieme odporučiť tieto kávy:
Pri príprave espressa je vhodné jemné mletie kávy, ktoré umožňuje dosiahnuť potrebný tlak a zvýrazniť špecifický chuťový profil kávového nápoja. Jemné mletie zabezpečuje, že voda preniká cez pomleté kávovníkové zrnká rovnomerne rýchlo, čo prispieva k výslednej kvalite a silnej chuti espressa.