Už 15 rokov vám prinášame prémiovú kávu
Kyslosť (acidita) je prirodzenou súčasťou kávy a pre najrozšírenejší a najkvalitnejší druh kávovníka – coffea arabica – je určitá dávka ovocnej kyslosti priam charakteristická. Najmä pri kávach z Afriky je tento typ ovocnosti žiadaný a vyhľadávaný a pražiari sa ho snažia spôsobom praženia ešte viac vyzdvihnúť.
Kávy s nízkou aciditou pre milovníkov tradičných kávových chutí
Hoci môže byť kyslosť v káve veľmi zaujímavá, vieme, že množstvo kávičkárov preferuje kávy s nízkou aciditou alebo bez kyslosti. Práve pre nich máme v ponuke viacero skvelých káv s tradičnejšími chuťovými tónmi, v ktorých prevládajú harmonicky prepojené horké a sladké chute.
Ide predovšetkým o naše espresso zmesi
Prémiové kávy s nízkou aciditou nájdete aj medzi single origin kávami
Ak preferujete v šálke kávy tóny orieškov či čokolády, rozhodne odporúčame vyskúšať:
Prečo si vybrať kávu EBENICA s nízkou aciditou?
- Čerstvo pražené: Naše kávy pražíme každý deň, aby k vám dorazili čerstvé.
- Specialty kvalita: Pražíme len výberové zrná s najvyšším hodnotením kvality.
- Rozmanité chute: Naše kávy ponúkajú harmóniu horkých, sladkých, ovocných a jemných chuťových tónov pre každého kávičkára.

















