Čokoládová espresso káva s tónmi sladkého sirupu
Singlovú kávu Ecuador Vilcabamba pestujú v južnom Ekvádore v údolí Vilcabamba. Vďaka vysokej nadmorskej výške 1500 m.n.m., úrodnej pôde a oddanej práci farmárov, ide o vysokokvalitnú kávu (SCA 84,5), ktorá navyše chutí ako Študentská pečať v šálke. Plnú chuť kakaa dopĺňajú tóny orieškov a sladkosť kandizovaného ovocia a sirupu.
Ecuador Vilcabamba má lahodnú orieškovú arómu a komplexné telo s príjemne rezonujúcou horkosťou. Charakteristickú dochuť horkej čokolády dopĺňa jemná sladkosť ovocia a sirupu. Jej chuťové kvality oceníte nielen v espresse, ale aj v koťogu či v kombinácii s mliekom.
Naša edícia káv Limitka oslavuje už svoje 4. výročie!
