Michala: marketérka a B2B špecialistka

Komunikuje s našimi zákazníkmi cez sociálne siete a chat bota, no venuje sa aj marketingovým projektom zameraným na B2B klientelu.

Ako vyzerá Michalina pracovná náplň?

Michala na pozíciu marketérky nastúpila v apríli minulého roka a spolu s Baškou má na starosti všetky aktivity v oblasti online a offline marketingu či PR. Jednou z Michaliných hlavných úloh je správa našich sociálnych sietí, konkrétne Facebooku a Instagramu. V rámci marketingových aktivít sa zameriava primárne na B2B oblasť, kde sa snaží dostať našu kávu medzi čo najväčší počet firiem a prevádzok. Jedným z jej projektov je aj naša virtuálna baristka Nika, teda chatbot, o ktorého sa stará od A do Z. Pomáha tiež s našou merchandise sekciou a aktivitami spojenými s expanziou do zahraničia.

Michala profilová foto

Ako Michala vníma svoju prácu v pražiarni Ebenica?

Hoci je u nás Michala ešte pomerne krátko, spýtali sme sa jej ako doposiaľ vníma prácu v pražiarni kávy.

Čo ťa na práci v pražiarni a z tvojich každodenných činností najviac baví?

Ako prvé asi priznám, že napriek neustálemu zhonu na všetkých frontoch, sa do práce teším. To je asi to najdôležitejšie. Po materskej som si totiž povedala, že už nebudem strácať čas prácou, ktorá nebude môjmu srdcu blízka. Potom je to rôznorodosť vecí, ktorým sa venujem a ktoré sa učím za pochodu. Jeden deň fotíme kávové špeciality, druhý deň nastavujem odpovede pre chatbota, ďalší deň píšem článok alebo sa borím s odpoveďami na komentáre klientov z Maďarska. Jednoducho, stereotyp tu nehrozí a to mi vyhovuje. A samozrejme sa mi páči náš produkt, vďaka ktorému mi moja práca dáva zmysel.

Čo ťa okrem kávy dokáže najviac nakopnúť?

Práca v záhrade, jóga alebo ľadová sprcha.

Michaline bežné pracovné pomôcky

Do ktorej „kávovej krajiny“ by sa chcela pozrieť a prečo?

Do Kolumbie. Keď som písala príspevok o našej káve Columbia La Secreta, „namlsala“ som sa na krásne zábery z tejto farmy, ktorá skrýva okrem plantáže aj 10 hektárov pralesa a kávovým nadšencom ponúka aj exkurzie po okolí. Ak by som mala tú možnosť, hneď sa balím a odchádzam na výlet.

Ktorá z káv Ebenica je tvoja favoritka a aký je tvoj obľúbený nápoj?

Kávu Ebenica pijem už roky. Počas tehotenstva som pila bezkofeínovú kávu Zero, keďže je to jedna z mála káv na trhu, z ktorých je kofeín extrahovaný bez pomoci chemikálií. Z kofeínových káv u nás dlho viedlo Gurmano, ale odkedy v pražiarni skúšam rôzne kávy a spôsoby prípravy, tak sa mojou favoritkou na espresso stala Cuba a na filter jednoznačne Ethiopia. Som veľkou milovníčkou espressa, no v lete neodolám ani espresso tonicu.

S kým by si chcela ísť na kávu a prečo?

S ľadovým mužom, Wimom Hofom. Asi každý už o ňom niečo počul, koniec koncov, pokoril množstvo svetových rekordov a jeho metóda utužovania zdravia sa v posledných rokoch stáva dosť populárnou. Mňa však okrem dychových cvičení a otužovania oslovil svojim prístupom k životu a k zdolávaniu prekážok, úžasným optimizmom a zároveň skromným a pokorným vystupovaním. Snáď sa mi raz podarí dať si s ním ľadovú kávu. 😊

Michala sedí v našej podnikovej predajni

Aká je Michala podľa jej kolegov z tímu?

Hoci je Michala v našom Ebenica tíme ešte relatívne krátko, určite o nej môžeme s istotou povedať, že je to milá, pokojná a nekonfliktná povaha. V práci ju charakterizuje odhodlanie, porozumenie, rýchle myslenie a schopnosť vnímať a pospájať si veci. Multitasking zvláda ľavou zadnou a keď sa zahĺbi do práce, je zosobnená tichá pracovitosť – ani nevieme, že s nami sedí v kancelárii. V neposlednom rade je Michala sympatická a komunikatívna osoba, ktorá má špecifický osobnostný štýl aj zmysel pre humor, takže je s ňou vždy sranda.